Prihlásenie

Meno

Heslo



Nie ste užívateľom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.

Mailing list

Meniny


Dnes má sviatok

Nový Web ?

Potrebujete nový Web ?

Aj my bežíme pod nimi !!!

Dlhé roky a maximálna spokojnosť

A predsa sú pravé !

A predsa sú pravé !

Znie to ako parafrázovanie a predsa sa točí no demagogické príspevky vo fóre na téma Agrosymboly, lži a polopravdy, ignorovanie a zľahčovanie faktov ma priviedli k napísaniu tohto článku.

Istý človek pôsobiaci dojmom, že je člen nejakej organizácie na potláčanie slobodného myslenia nás tam začal obviňovať, že pracujeme v zajatí falošných predstáv, no v skutočnosti svoje falošné predstavy nám tam začal vnucovať on.

1.) Úplnú korunu tomu nasadil, keď začal tvrdiť citujem : ohnutie NIEJE kritériom pravosti... Podľa neho teda takéto ohnutie,

kedy obilie je ohnuté pár centimetrov nad povrchom tak, že rastie skoro vodorovne, je niečo normálne, dokonca v jednom príspevku tvrdil, že v každom poli sa také nájdu. To, že to odporuje všetkým zákonom rastu rastlín ignoruje ! Dokonca aj ak v kochlíku máte nejakú rastlinu a ten prevrátite na bok a necháte v tej polohe, tak rastlina ak môže tak sa postaví a ak je natoľko tuhá, zdrevnatená, že nemôže, tak aspoň zvyšok opäť rastie smerom hore ! Nezastavil sa ani pri tom a podľa neho so správnym nástrojom sa dá obilie ohnúť! Všetky tieto nezmysli si môže každý čitateľ ľahko overiť, stačí na to ľubovoľná slamka a skúste ju ohnúť ! nikdy sa vám to nepodarí, môžete ju len a len zlomiť.

2.) Druhú charakteristickú vlastnosť niektorých pravých kruhov teda magnetickú anomáliu tiež nepovažuje za kritérium pravosti. A vraj buzola nie je nič čo by mohlo dať nejaké vierohodné výsledky. Úplne ignoruje, že ľudia celé stovky rokov ju používajú na orientáciu v priestore. Teda ide o veľmi citlivý prístroj registrujúci aj malú odchýlku v smere magnetického poľa. Nakoniec aj dnes v období prístrojov GPS sa ešte stále používa buzola v tzv. orientačnom behu, kedy bežec okrem mapy a buzoly nemá nič iné. Keby mu buzola ukázala smer raz tam, o malý kúsok ďalej už úplne inde tak by nikdy nikto nikam netrafil ! No a práve to sa deje v niektorých piktogramoch ! Napríklad pri zameriavaní azimutu jednotlivých lupeňov Kozárovského kvetu v roku 2009 „ručička“ lietala mimo až o 90 stupňov!!! Odporcovia väčšinou namietajú, tá anomália tam už bola a je len náhoda, že práve tam niekto urobil piktogram. No nie je to pravda, také obyčajné magnetické anomálie, spôsobené napríklad železnou rudou obsiahnutou v miestnej hornine spôsobia zosilnenie alebo odklon siločiar o nejakú malú hodnotu no nie je každých pol metra iná a hlavne je tam, bola tam a bude tam aj veľa ďalších rokov ! No magnetická anomália v obrazci je veľmi prchavá, v spomínanom prípade Kozárovce po dvoch týždňoch už „ručička“ lietala len o 5 až 10 stupňov!

3.) Nakoľko v niektorých pravých piktogramoch sme namerali zníženú úroveň prirodzenej radiácie zaradili sme ju tiež medzi charakteristiky pravých kruhov. Odpovedal citujem - dozimeter môže ukazovať čo chce, pokiaľ je to v medziach 0,0 - 0,77mikro Sv/h nič to neznamená. Ignoruje a celkom zámerne fakty ! To čo uvádza je len norma povolenej úrovne, teda takej, ktorá sa klasifikuje ako neškodná ! No my tu hovoríme o niečom úplne inom. Je jasné, že napríklad material s 0,00 radiáciou jednoducho neexistuje, všetko žiari, teda kamene, rastliny, ľudia, ide len o mieru, jeden viac iný menej. Teda aj pôda všade okolo nás žiari a všade inač. Aj jednotlivé skaly môžu mať rôznu úroveň svojej prirodzenej rádioaktivity. No jednotlivé polia, nakoľko sú orané už mnoho tisíc rokov sú viac menej homogénne, teda aj v rámci toho ktorého poľa nameriame približne rovnakú hodnotu žiarenia. Pritom na inom poli, s trochu iným zložením inú. Ale ak na poli všade okolo piktogramu nameriame približne rovnakú hodnotu a v obrazci o 30 percent menšiu, tak to o niečom hovorí ! To, že nevieme vysvetliť ako sa to spôsobí, nás neoprávňuje ignorovať fakt, že to bolo namerané !

4.) Ďalšia charakteristická vlastnosť pravých kruhov je zmenená klíčivosť obilia odobraného v piktograme oproti referenčným vzorkám odobraných mimo obrazca. Toto okomentoval, klíčivosť - uvažuj - keď zošliapeš obilie, zamedzíš aspoň čiastočne prísun živín do zŕn. Nutne tak bude klíčivosť zŕn z obrazca menšia než mimo CC. Úplne ignoruje fakty, za prvé, že v čase keď sa obrazce zjavujú, obilie nielen že už neraste ale je takmer úplne vyschnuté ! teda nedá sa nijakým zásahom ovplyvniť ani len množstvo zásobného škrobu v zrnkách, nieto nejako zapôsobiť na klíčivosť. Za druhé, okrem toho práveže naopak býva klíčivosť vyššia !!!

5.) Fakt, že mnohí senzibili cítia v obrazci veľmi silné energie alebo pes ktorého panička doniesla do piktogramu na rukách odtiaľ v panike zdrhol, podľa neho nič neznamená ! Senzibili si podľa neho niečo vsugerujú a ten pes ? ten je predsa nepodstatný. To, že dnes už viac ako dve desaťročia už existujú prístroje, teda niečo také ako elektronické virguľe, ktoré potvrdzujú a registrujú zmeny na tých istých miestach ako bežný citlivý prútikár, jednoducho ignoruje. Tiež ignoruje fakt, že zvieratá práveže cítia rôzne zmeny, napríklad pred rôznymi živelnými pohromami a podobne, teda by sme mali si viac všímať ich konanie. A čo hlavne ? nedajú sa ovplyvniť žiadnou sugesciou ...

6.) To, že tam často prestávajú fungovať rádia, mobily a podobne tiež podľa neho nie je podstatné, to je vraj všetko len náhoda. O mnohých iných fyzikálnych a nami meraných anomáliách radšej ani nebudem hovoriť aby si prípadní falšovatelia nevymysleli spôsob ako to urobiť, stačia tieto čo som spomenul, ktoré nie sú falšovateľné ako aj vplyv na následnú plodinu viď prípad Hul2007 a Kozárovce 2009 a sami si môžete utvoriť svoj názor ...

WUMa.



This page is copyright (c) 1996-2021
www.aufob.org

Komentáre

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Vygenerované za: 0,10 sekúnd
1,364,981 návštev